Sodalı çörek tarifini okudum, gerçekten de pratik ve lezzetli görünüyor. Özellikle hamurun dinlendirilmesi aşaması, kabarması için önemli bir detay. Hamuru şekillendirirken farklı formlar denemek de eğlenceli olabilir. Peki, sodalı çöreği yaparken yoğurt yerine başka bir malzeme kullanmayı düşündün mü? Ayrıca üstüne serpeceğin susam, ona ekstra bir lezzet katacak gibi görünüyor. Deneyimlerin neler?
Sodalı çörek tarifini okudum, gerçekten de pratik ve lezzetli görünüyor. Özellikle hamurun dinlendirilmesi aşaması, kabarması için önemli bir detay. Hamuru şekillendirirken farklı formlar denemek de eğlenceli olabilir. Peki, sodalı çöreği yaparken yoğurt yerine başka bir malzeme kullanmayı düşündün mü? Ayrıca üstüne serpeceğin susam, ona ekstra bir lezzet katacak gibi görünüyor. Deneyimlerin neler?
Cevap yaz