Haşhaşlı rulo çörek tarifini okuduktan sonra gerçekten yapmak istiyorum! Özellikle kahvaltılarda veya çay saatlerinde bu lezzeti denemek harika olur. Hamurun hazırlanması ve mayalanma süresi oldukça pratik görünüyor. Haşhaş ezmesinin üzerine sürülmesi ve sonra rulo yapılması aşaması beni heyecanlandırdı. Ayrıca, fırında pişirme süresi de ideal. Sıcak servis edildiğinde çay ya da kahve ile birlikte mükemmel bir uyum sağlayacağı kesin. Sizce hamurun mayalanma süresi ortam sıcaklığına bağlı olarak değişmesi nasıl bir etki yaratır? Bu tarifte başka hangi malzemeleri denemek istersiniz?
Haşhaşlı rulo çörek tarifini okuduktan sonra gerçekten yapmak istiyorum! Özellikle kahvaltılarda veya çay saatlerinde bu lezzeti denemek harika olur. Hamurun hazırlanması ve mayalanma süresi oldukça pratik görünüyor. Haşhaş ezmesinin üzerine sürülmesi ve sonra rulo yapılması aşaması beni heyecanlandırdı. Ayrıca, fırında pişirme süresi de ideal. Sıcak servis edildiğinde çay ya da kahve ile birlikte mükemmel bir uyum sağlayacağı kesin. Sizce hamurun mayalanma süresi ortam sıcaklığına bağlı olarak değişmesi nasıl bir etki yaratır? Bu tarifte başka hangi malzemeleri denemek istersiniz?
Cevap yaz