Kıymalı börek tarifini okuduktan sonra, gerçekten denemek istiyorum. Malzemeler oldukça basit ve her evde bulunabilecek şeyler. Özellikle soğanların pembeleşmesi ve kıymanın kavrulması aşaması beni heyecanlandırdı. Ayrıca, yufkaların kat kat olması ve aralarına yağ sürülmesi fikri, böreğin çıtırlığını artırıyor gibi görünüyor. Servis önerileri de hoş, yoğurtla birlikte sunmak harika bir fikir. Dondurulabilir olması da, aynı tarife sıkça başvurabileceğim anlamına geliyor. Yani, bu tarife bir şans vermeye kesinlikle değecek! Başkalarının bu tarife dair deneyimleri nelerdir?
Kıymalı börek tarifini okuduktan sonra, gerçekten denemek istiyorum. Malzemeler oldukça basit ve her evde bulunabilecek şeyler. Özellikle soğanların pembeleşmesi ve kıymanın kavrulması aşaması beni heyecanlandırdı. Ayrıca, yufkaların kat kat olması ve aralarına yağ sürülmesi fikri, böreğin çıtırlığını artırıyor gibi görünüyor. Servis önerileri de hoş, yoğurtla birlikte sunmak harika bir fikir. Dondurulabilir olması da, aynı tarife sıkça başvurabileceğim anlamına geliyor. Yani, bu tarife bir şans vermeye kesinlikle değecek! Başkalarının bu tarife dair deneyimleri nelerdir?
Cevap yaz