Çöreklerin çeşitliliği gerçekten büyüleyici! Özellikle klasik çöreklerin kahvaltılardaki yeri tartışılmaz. Peki, rulo çörek yaparken en çok hangi malzemeleri kullanıyorsunuz? Ayrıca simit çöreklerin özellikle İstanbul simidi gibi yerel bir lezzet olması, onların popülaritesini artırıyor. Poğaça ise çay saatlerinin vazgeçilmezi olarak gerçekten çok tercih ediliyor. Sizce hangi çörek türü, misafir ağırlamak için en uygun olanıdır?
Çöreklerin çeşitliliği gerçekten büyüleyici! Özellikle klasik çöreklerin kahvaltılardaki yeri tartışılmaz. Peki, rulo çörek yaparken en çok hangi malzemeleri kullanıyorsunuz? Ayrıca simit çöreklerin özellikle İstanbul simidi gibi yerel bir lezzet olması, onların popülaritesini artırıyor. Poğaça ise çay saatlerinin vazgeçilmezi olarak gerçekten çok tercih ediliyor. Sizce hangi çörek türü, misafir ağırlamak için en uygun olanıdır?
Cevap yaz